Juuri niin se. Täysi hullula.

Kukaan ei tee mitään; ei ruokaa, ei siivoa, ei mitään. Torpassa vallitsee siis kaaos, vai onkohan se kaaos vain mun pään sisällä? En tiedä, alkaa näin iltasella humista jo ihan kaikki läpi.

Poikien piti lähteä aamulla kahdestaan kouluun, tai olihan Timo kotona, mut nukkumassa kun oli yön töissä. No, mitä tekee meijän älypäät?

A. nukkuuvat pommiin, koska kännykän torkkua on niiiiin mukava piipittää (keltä lienee oppineet?),

B. eivät syö yhtään mitään aamupalaksi vaikka koulu alkoi siis klo. 08.00 ja ruokailuun monta tuntia ja parhaimpana tai pahinpana

C. laittaako Jere päälle verkkarit, paidan ja takin koska ulkona on kymmenen astetta lämmintä VAI laittaako Jere päälle sortsit ja t-paidan?

Nii-i, sen jälkimmäisen... Enkä todellakaan halua tietää mitä meistä on ajateltu tänään koulun henkilökunnan ajatuksissa. En todellakaan. Mahtoi naapurilla olla hauskaa kun oli tullu hakemaan poikia aamulla kouluun.. Vähän oli kuulemma palellut, mut sekin oli menny ohi kun olivat juosseet pitkin pihaa.

Älkääkä yksikään tulko just nyt kysymään että onko nyt hyvä mieli? Siis siitä haaveen täyttäneestä työpaikasta. Just nyt tunnen itseni himppasen verran kelvottomaksi äidiksi, kun pistin työt lasten edelle. Kuvittelin että nää pärjäisi jo...

Työpaikka on todellakin sen haaveen täyttänyt, ja oli "once in a lifetime"-juttu, mut niinhän äitiyskin on. Miten ne kaksi saisi nivottua yhteen?? Niin että voisi nauttia molemmista ilman että kumpikaan kärsisi. Ei kaiketi mitenkään. Aina jää joku vähemmälle.

Pahus.

No, ehkä mä teen vaan kärpäsestä härkäsen.. Huomenna onneksi perjantai ja viikonloppu edessä.

 

Liehkapylly tuli tänään landelle viikonlopuksi, onpahan seuraa Pedolle ja Mörölle. Ja kyllä on kurjaa mennä nukkumaan, kun Brune nukkuu jalkataipeessa.. Ja kyllä on muutenkin todella epämiellyttävä ajatus viettää viikonloppu koirien kanssa, katsellen niiden loputonta elämisen riemua =D

Jos ei tällä setillä pää nollaudu ensi viikkoa varten niin sitten se ei nollaudu millään. Lupasin itselleni olla kaksi vuorokautta ajattelematta työasioita, teoriassa voisi vaikka siivota autotallia tai laittaa pihaa talvikuosiin tai käydä läpi poikien ylimääräisiä vaatteita törkeen kokoisen vuoren verran tai pestä auton tai siivota sisällä tai...

Luulen että käytännössä vaihtoehtoina on joko lenkkeilyä koirien ja kameran kanssa tai nukkumista pakollisen ruuanlaiton ja pyykinpesun lisäksi =)