Nyt kun on kerrankin sitä aikaa, niin kirjoittelen tänne näköjään ihan urakalla =)

Koirista ei ole ollut vähään aikaan mitään asiaa.. Kaikki viisi on hengissä.

Tane ja Late odottelee kuun loppua, kun ne saa laskea ihan luvan kanssa metsään. Tane otti vähän aikaa sitten ihan omia vapauksia, kun livahti tarhasta karkuun; Juha laski pikkukoirat pihalle vapaaksi ja siinä sivussa sit Tanenkin... Löytyi naapurin pihalta, oli kuulemma katsellut heidän touhujaan jo hyvän aikaa laiskasti makoillen... Tiputtavat kaikki karvat ja tietenkin harja on jossain hukassa.. Ihan kamalan näköisiä..

Tarha on jaettu keskeltä kahtia, kun Taunon ja Pedon yhteiselo rupes olemaan vähän niin ja näin. Petoparka istua nökötti nurkassa ja Tane vahti, ettei se liiku yhtään milliä mihinkään. Välillä ottivat aika reippaasti yhteen... Eipä ollut vaihtoehtoja...

Rina ja Repa kasvaa, kasvaa, kasvaa ja kasvaa; ne muistuttaa tällä hetkellä lähinnä syöttösikoja, joten enpä laita kuvia =) Ne on tulleet siis siihen vaiheeseen, kun koiranpoikanen ei ole enään pieni ja soma, eikä vielä iso ja hieno vaan ne on ihan oikeesti just nyt aika rumia. Repa varsinkin... Pentukarva on kadonnut ja molemmat penturokotuksetkin on käyty jo hakemassa. Rinalla on sangen huvittava tapa maata maassa ja syödä, kyllä on laiskuus huipussaan. Muutenkin Repa syö kaksi kertaa enemmän ku Rina..

Pihalla niitä ei voi ilman valvontaa enään pitää; tänäänkin hain ne naapurista, enkä ollut sisällä kun sen viisi minuuttia. Repa vielä jotenkin pysyy pihassa, mut Rina lähtee kun naton ohjus... No, mettäkoiriahan niistä pitäisikin tulla, mut jotenkin ihan hölmöä kun on tottunut Petoon, joka ei pihasta poistu, ainakaan huutomatkan ulkopuolelle. Ja kertaakaan sitä ei ole tarvinut naapurista hakea...

Petokin on vaan ollut, mulla on niin paha motivaatiopula kaiken mahdollisen harrastamisen suhteen, ettei kiinnosta mikään. Ei olla tehty siis yhtään mitään pitkään aikaan. Vähän lenkkeilty. Toivottavasti se ei mene rikki ;-)

No, ens viikonloppuna säpinää piisaa, kun on talo täynnä kavereita... Sit saa Petokin riekkua ihan koko rahan edestä =D

Jaahas, nyt kello näyttää mun nukkumaan menoaikaa eli;

 

Hyvää yötä kaikille.

Varsinkin Sinulle, olet ajatuksissa...

Nukkukaa hyvin.